Μη κατηγοριοποιημένο

14 Μαΐου, 2018

Πέρκα ποσέ με Salsa Verde

Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού μέσα ae ένα ταψάκι, ρίχνουμε το Court Bouillon, σκεπάζουμε…
14 Μαΐου, 2018

Χταπόδι γιαχνί

Πλένουμε το χταπόδι και το στραγγίζουμε πολύ καλά. Το τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα με το μισό ελαιόλαδο…
14 Μαΐου, 2018

Τόνος σχάρας

Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις ελιές και το δεντρολίβανο…
14 Μαΐου, 2018

Σουπιόριζο

Καθαρίζουμε τις σουπιές αφαιρώντακ το κεντρικό κόκαλο και τα εντόσθια. Κρατάμε τα σακουλάκια τους προσέχοντας να μην σπάσουν…
14 Μαΐου, 2018

Σάλτσα Ponzu

Βάζουμε τη ζάχαρη και το μέλι σε κατσαρόλα να καραμελώσει και προσθέτουμε το τριμμένο τζίντζερ. Σβήνουμε με Σάκε…
14 Μαΐου, 2018

Καλαμαράκια sir-fried με σόγια και τζίντζερ

Σοτάρουμε στο ηλιέλαιο τα καλαμαράκια, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, έπειτα το σκόρδο…
14 Μαΐου, 2018

Φιλέτο Γλώσσας Grenobloise

Βάζουμε τις 2 κ.τ.σ βούτυρο σε τηγάνι να κάψει. Περνάμε το Ψάρι από το γάλα και το στεγνώνουμε καλά…
14 Μαΐου, 2018

Αθερινοπιτάκια ή Γαελόπιτες

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Βάζουμε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο να κάψει…